DOBITNICIMA DRUGOG KOLA MTEL-ovog KONKURSA „ZAJEDNO KA VRHU“  DANAS URUČENO PO 1000 EURA

Pobjednici Aleksandar Cvijović iz Bara i Milica Petričević iz Podgorice

Podgorica, 22. jun 2022 – Izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandić danas je u MTEL-u uručila nagrade od po 1000 eura pobjednicima drugog kola nagradne igre. Aleksandar Cvijović iz Bara sa preko 12.200 glasova za nagrađeni video putem platforme zajednokavrhu.me i dobitnica nagrade koju je izabrao žiri kompanije MTEL Milica Petričević iz Podgorice tom prilikom su zahvalili na vrijednoj nagradi i čestitali MTEL-u 15. rođendan.

Prilikom uručenja nagrade izvršna direktorica Tatjana Mandić pored ostalog je istakla: „Danas sa zadovoljstvom imam priliku da uručim vaučere od po 1000 eura dobitnicima drugog kola konkursa „Zajedno ka vrhu“. Konkurs je naišao na ogroman odziv mladih ljudi, tako da na sajtu zajednokavrhu.me bilježimo svakodnevni rast posjeta i pristiglih prijava, što nas veoma raduje.
U prethodna dva mjeseca pristiglo je više stotina radova, a koji su u istom periodu zavrijedili preko 40.000 glasova, što je dovoljan dokaz da na ovaj nacin stimulišemo kreativnost i mladim umjetnicima dajemo podršku. Poručila bih svim mladim ljudima Crne Gore: Nastavite da na neki sebi svojstven način ispoljavate kreativnost i na temu „Zajedno ka vrhu“ sa nama proslavite 15. rođendan MTEL-a.“

Kako je podsjetila PR menadžerka MTEL-a Ana Martinović, godinu jubileja obilježavaju upravo kampanjom “Zajedno ka vrhu” u okviru koje su organizovali i ovaj konkurs. “Svakog mjeseca po dva kreativna rada nagrađujemo sa po 1.000 eura. Tako su i danas sa nama dobitnici drugog kola nagradne igre - Aleksandar Cvijović iz Bara i Milica Petričević iz Pogorice. Od preko 40.000 do sada pristiglih glasova za sve radove koji su bili u konkurenciji, čak 12.200 imao je video koji je kreirao i poslao Aleksandar Cvijović.“

On je čestitao kompaniji Mtel 15 godina uspješnog i sjajnog poslovanja i rekao: “Ja sam, prije svega, avanturista koji voli da planinari i osvaja vrhove. Kao što video pokazuje, sa prijateljima sam zaista osvojio taj vrh na sjeverozapadu Crne Gore. Sve to mi se poklopilo sa samom temom, pa sam je kombinovao i napravio video koji sam objavio”, dodao je Aleksandar Cvijović. Ispričao je i da su mu prijatelji pomogli ne samo da napravi fotografije i video, već i da sakupi glasove.

Na crnogorskim vrhovima nastala je i fotografija koju je žiri kompanije MTEL nagradio sa 1.000 eura, a koju je kreirala Milica Petričević. I ona smatra da je MTEL izabrao sjajan način da obilježi 15. rođendan i da priliku mladim ljudima da pokažu što znaju da rade. “Sam termin konkursa je za mene bio odličan, jer se poklopio sa našim planom za svadbene fotografije. Konačno, fotografija iza sebe ima prelijepu priču o ljubavi, prijateljstvu, planini i prirodi. Divno je što je žiri to mogao da prepozna.“ Kako je navela, sve je snimio Radule Srdanović, pa će i nagradu podijeliti njih troje. “A pošto smo stalno okrenuti prirodi, vjerujem da će se i novac, na kraju, na neki način vratiti upravo prirodi. Jer i sama tema “Zajedno ka vrhu” asocira na prirodu i planinske vrhove. Moram reći da su mnogi skeptični prema nagradnim igrama, ali u slučaju Aleksandra i mene, nije ništa namješteno i želimo da motivišemo ljude da se prijavljuju, da zovu da dobiju te glasove ili, jednostavno, da vjeruju u ono što su poslali”, dodala je ona.

Konkurs se nastavlja i trajaće do 15.novembra, ove godine, a svakog mjeseca će MTEL nagraditi po dva pristigla rada sa po 1000 eura, od kojih jednu nagradu dobija rad sa najvećim brojem glasova putem platforme zajednokavrhu.me, a drugu nagradu dobija rad koji bira žiri MTEL-a.

Konkurs je otvoren za sve koji vole i umiju da se iskažu u umjetnosti, a koji su mlađi od 35 godina. Iz MTEL-a pozivaju mlade talentovane ljude da slikaju, pišu, komponuju, pjevaju, glume, vajaju ili na neki sebi svojstven način ispolje kreativnost na temu „Zajedno ka vrhu“.

Nagradni fond je 15.000 eura, dakle 15 najtalentovanijih stvaralaca MTEL će nagraditi sa po 1000 eura. U decembru će od svih pristiglih radova žiri odabrati i petnaestog dobitnika nagrade.

Uslovi konkursa su postavljeni na web stranici zajednokavrhu.me.