Uručene nagrade dobitnicima I kola nagradne igre „ZAJEDNO KA VRHU”

Telefon Realme GT Master Edition 6/128GB za korisnike MTEL-a iz Nikšića i Budve

Podgorica, 23.06.2022 - Povodom proslave 15 godina uspješnog poslovanja, kompanija MTEL je za svoje korisnike (prepaid i postpaid korisnike i korisnike Interneta, fiksne i multimedije) organizovala nagradnu igru pod nazivom ” Zajedno ka vrhu” u kojoj svakog mjeseca tokom trajanja nagradne igre dobitnike nagrađuju telefonom Realme GT Master Edition 6/128GB, a na kraju nagradne igre automobilom Renault Captur.
U skladu sa Pravilima nagradne igre, izvučeni su dobitnici I kola, kojima su danas uručene nagrade. Telefon Realme GT Master Edition 6/128GB dobili su:

  • Spasoje Vujović iz Nikšića
  • Radomir Jabučanin iz Budve

Dobitnici su izrazili zadovoljstvo zbog osvojene vrijedne nagrade i naglasili da im je ovo prva nagrada do sada, tako da im je donijelo sreću to što koriste usluge m:tel-a.

Čestitamo srećnim dobitnicima a svim našim korisnicima koji učestvuju u nagradnoj igri želimo više sreće u narednim kolima.

Podsjećamo da nagradna igra traje od 15. maja do 15. septembra 2022. godine i ima četiri kola:

  • Prvo kolo: 15. maja – 15. juna 2022. godine;
  • Drugo kolo: 16. juna – 15. jula 2022. godine;
  • Treće kolo: 16. jula – 15. avgusta 2022. godine;
  • Četvrto kolo: 16. avgusta – 15. septembra 2022. godine.

Na kraju svakog kola biće izvučena dva dobitnika telefona Realme GT Master Edition 6/128GB. Glavna nagrada je automobil marke Renault Captur i biće dodijeljen 20. septembra 2022.godine.
Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da dopunite prepaid račun sa najmanje 5 eura ili platite MTEL račun na vrijeme. Prepaid račun se može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre/ nagradnog kola. Sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri/ nagradnom kolu i povećavaju šansu za dobitak.

Pravo učešća u nagradnoj igri (za svako pojedinačno kolo) imaju:

  • Svi registrovani prepaid korisnici MTEL mreže koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa najmanje 5 eura;
  • Svi postpaid korisnici (fizička lica i split korisnici koji su odgovorni za plaćanje cjelokupnog računa), koji do 15 – tog u mjesecu tekućeg kola plate posljednji telefonski račun i nemaju zaostali dug i
  • Svi korisnici interneta, fiksne i multimedije (fizička lica) koji do 15-tog u mjesecu tekućeg kola plate posljednji račun i nemaju zaostali dug.

Rezultati izvlačenja nagrada biće objavljeni na web sajtu MTEL-a, prvog radnog dana po izvlačenju nagrade.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.