Popust preko 500 eura na Samsung uređaje

SNIŽENA PRETPLATA 3 MJESECA, UZ NAJBOLJI INTERNET, SERIJE I FUDBAL

Podgorica, 01. jul 2022 – Kompanija MTEL je pripremila najbolju ponudu za nove korisnike kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije, u kojoj korisnik osim 50% popusta na pretplatu prva 3 mjeseca, najboljeg Interneta, serija i fudbala, ima mogućnost da odabere najsavremenije mobilne uređaje uz popust preko 500 eura.
Korisnici paketa BOX 2.1, BOX 2.2, BOX 3.1 i BOX 3.2, BOX 4.1, BOX 4.2 i BOX 4.3 mogu da odaberu najsavremenije telefone iz ponude uz snižene cijene i kupe ih na 24 mjesečne rate.
Za sve korisnike koji odaberu neki od BOX 4 paketa kompanija MTEL je pripremila još i poklon mobilni telefon.
Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca i odnosi na sve korisnike koji podnesu zahtjev za neki od novih BOX paketa tokom promotivnog perioda.
Uz BOX pakete korisnik može odabrati i dodatne TV pakete. Spisak TV kanala se nalazi na korporativnom sajtu mtel-a.
Popust na mjesečnu pretplatu – 50% u prva 3 mjeseca ugovorne obaveze, odnosi se isključivo na pretplatu navedenih paketa i ne odnosi se na dodatne pakete iz domena mobilne telefonije, kablovske televizije, fiksne telefonije ili Interneta, koje korisnik aktivira.
Po isteku 3-eg mjeseca, naplaćivaće se cijene definisane Cjenovnikom.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.