Ugovor o strateškom partnerstvu između NTO Crne Gore i M:tel-a

Saopštenje za javnost

Podgorica, 30.03.2018. godine - Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić i izvršni direktor M:tel-a Vladimir Lučić potpisali su, danas, Ugovor o strateškom partnerstvu, koji podrazumijeva saradnju na planu unapređenja promocije crnogorske turističke ponude i usluga M:tel-a u zemlji i inostranstvu.

Direktorica Radak Kukavičić zahvalila se kompaniji M:tel na pristupanju u društvo strateških partnera crnogorskog turizma, ističući da Nacionalna turistička organizacija Crne Gore program starteških partnerstava sa privatnim i javnim institucijama primjenjuje već duži niz godina, što je model koji se pokazao uspješnim kada je u pitanju promocija destinacije, a ujedno i jedna od važnih smjernica koje predviđa Nacrt Starteškog marketing plana za naredni petogodišnji period.

“Ostvareni rezultati pokazuju da je prošlogodišnja turistička sezona najbolja turistička sezona ikada do sada u Crnoj Gori, što je podstrek za dalje izazove koji su pred nama. Vjerujem da će, na obostrano zadovoljstvo, partnerstvo sa M:tel-om, doprinijeti realizaciji niza značajnih aktivnosti u cilju unapređenja turističke ponude i pozicioniranja turističkog proizvoda Crne Gore kao visokokvalitetne turističke destinacije, a time i konstantnom rastu turističkog prometa koji bilježimo u proteklim godinama, što u značajnoj mjeri direktno i indirektno utiče na pozitivne efekte poslovanja, između ostalih i kompanija koje se bave telekomunikacijama”, dodala je Radak Kukavičić.

Izvršni direktor M:tela Vladimir Lučić izražavajući zadovoljstvo ostvarenom saradnjom istakao je:

“Crna Gora kao turistička destinacija i zemlja u kojoj je turizam jedna od glavnih privrednih grana, poseban značaj posvećuje promociji, kako zemljama u regionu, tako i svijetu. Kompanija m:tel već 10 godina kreira najbolju ponudu za turiste, kao i najpovoljnije roaming pakete ka zemljama iz okruženja. Uvjereni smo da će kroz stratešku saradnju mtel-a i NTO crnogorska ponuda biti kompletnija i da će turisti još ljepše provoditi vrijeme u Crnoj Gori uz relaksiranu komunikaciju. Kao telekomunikacioni operator koji vodi posebnu brigu o korisnicima, obećavamo da ćemo našim servisima, uz ljepote Crne Gore, sigurno doprinijeti jos boljem utisku o Crnoj Gori kao turističkoj destinaciji.”