Sjajna ponuda za sjajnu TV sliku!

Izaberite jedan od BOX paketa i kupite Samsung ili JVC televizor iz bogate m:tel ponude, po cijeni već od 7 eura mjesečno!

Podgorica, 17. oktobar 2018. – Kompanija m:tel je za sve korisnike BOX paketa pripremila sjajnu ponudu TV uređaja na rate, počev već od 7 eura mjesečno.

Od sjutra uz bilo koji od BOX paketa iz ponude korisnici mogu kupiti sljedeće TV uređaje: SAMSUNG 43” ULTRA HD ili model JVC - 55” uz mjesečnu ratu od samo 13e , SAMSUNG - 43” za 12e mjesečno, a modele JVC - 49” po cijeni od 10e i JVC - 43” po cijeni od 7e mjesečno.

Podsjećamo da BOX paketi imaju najviše TV programa na crnogorskom tržištu, čak preko 200 kanala za sve uzraste i interesovanja, a Internet brzine dostižu u nekim paketima čak i do 100mb/s. Takodje, najpovoljniji razgovori u fiksnoj telefoni su samo u BOX paketima!

Uređaje je moguće kupovati na 6, 12, 24 i 48 mjesečnih rata po maloprodajnoj cijeni, uz sve BOX pakete. Navedene cijene se odnose na 48 mjesečnih rata, za sve korisnike.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu dobiti na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.