10GB INTERNETA ZA SVE MOBILNE KORISNIKE I OTVORENI SVI KANALI ZA SVE KABLOVSKE KORISNIKE!

UVIJEK ZNATE KO JE PRAVI PRIJATELJ!

Podgorica, 02.12.2019  Kako je promjena jedina konstanta savremenog života, tako smo se i mi vremenom mijenjali. Prilagođavali smo se novim trendovima, gradeći kvalitetnu kablovsku mrežu, investirajući u mobilnu i ulažući u digitalizaciju. Ostvarili smo više od pola miliona prijateljstava! Zahvalni na tome u susret novogodišnjim praznicima kompanija MTEL svim mobilnim korisnicima poklanja 10 Gb Interneta, a svim kablovskim otvorene sve kanale.

Svi prepaid i postpaid korisnici mogu besplatno aktivirati ponudu, slanjem SMS-a ,,POKLON“ na broj 14555, tokom promotivnog perioda do 31.01.2020. Poklon resursi mogu biti aktivirani samo jednom i ne važe u romingu. Dobijene Internet resurse korisnik može da koristi do 31.01.2020.

Kablovskim korisnicima m:tel će tokom promotivnog perioda do 31.01.2020. omogućiti pristup svim kanalima - bez posebne aktivacije, osim za HBO paket, za koji je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku:  https://moj.mtel.me/.

U promociju nije uključen Zadruga paket.

Srećni praznici, uz nove i stare prijatelje!

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.