MILENI ŠĆEPANOVIĆ IZ KOLAŠINA URUČEN AUTOMOBIL RENAULT CAPTUR U NAGRADNOJ IGRI KOMPANIJE MTEL

OSVOJEN TRON TELEKOMUNIKACIJA U CRNOJ GORI

Podgorica, 23. septembar 2022. godine – Danas je izvršna direktorica kompanije MTELTatjana Mandić uručila ključeve automobila Renault Captur Mileni Šćepanović iz Kolašina, dobitnici nagradne igre „Zajedno ka vrhu“.

Prilikom uručenja nagrade izvršna direktorica Mandić je s ponosom iznijela poslovne rezltate na kraju avgusta 2022.godine. „Upućujem zahvalnost svim našim korisnicima na 15-godišnjem povjerenju koje nam pružaju. Zna se koga korisnici biraju – upravo kompaniju MTEL, a to dokazuje i posljednji izvještaj nadležne Agencije za telekomunikacije i poštansku djelatnost - MTEL je apsolutni lider u svim kategorijama: i dalje u mobilnoj telefoniji i to sa rekordnih skoro 38% tržišnog učešća, potom i dalje i u kablovskoj televiziji sa blizu 39% i od avgusta i u segmentu Interneta sa skoro 43% tržišnog učešća. U ime MTEL-a ističem da će posvećenost korisnicima, kao i crnogorskom društvu u cjelini, i dalje biti naš strateški put, kao i proteklih 15 godina poslovanja“ rekla je Tatjana Mandić.

„Došli smo do kraja nagradne igre “Zajedno ka vrhu”. Zahvaljujemo svim korisnicima na učešću, a danas imam zadovoljstvo da svečano uručim glavnu premiju - automobil Renault Captur Mileni Šćepanović, srećnoj dobitnici naše nagradne igre. Draga Milena, želim da automobil zdravo i srećno koristite i da ostanete uvijek zadovoljna korisnica MTEL mreže. “

Dobitnica glavne premije automobila Renault Captur Milena Šćepanović je pored ostalog istakla: „Želim da čestitam kompaniji MTEL 15 godina uspješnog poslovanja uz želju da uvijek ostanete na vrhu. Bila sam pripejd korisnik od samog početka rada MTEL-a, a potom sam prešla na postpejd ugovor i uvijek plaćam račune na vrijeme. Zahvaljujem na ovoj vrijednoj nagradi. Mnogo sam srećna i hvala vam na tome!“

PR menadžerka MTEL-a Ana Martinović podsjetila je da je tokom protekla četiri mjeseca, koliko je trajala nagradna igra, osam dobitnika iz različitih gradova Crne Gore osvojilo telefon Realme GT Master Edition 6/128 GB, a da glavna premija automobil Renault Captur odlazi dobitnici iz Kolašina. „Nastavićemo s lijepim iznenđenjima za naše korisnike, a sigurno neće nedostajati poklona“ istakla je na kraju Martinović.