Za sve m:tel korisnike BOX i m:SAT paketa otključani dodatni TV kanali do kraja januara

Podgorica, 29. novembar 2022 – Kompanija MTEL i ove godine u susret novogodišnjim praznicima kreće ranije i pripremila je mnogo lijepih iznenađenja za sve korisnike. Tokom promotivnog perioda počev od 1.12.2022. pa sve do 31.01.2023. godine m:BOX i m:SAT korisnici će imati omogućen pristup dodatnim TV kanalima.

Za HBO pakete je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, a može i putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/ i svim korisnicima je HBO paket dostupan do 15.januara 2023.godine. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.

Podsjećamo da je za nove korisnike kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije obezbijeđeno 50% popust na pretplatu prvih 3 mjeseca, potom čak do 200 GB GRATIS mobilnog Interneta i preko 250 vrhunskih TV kanala. I tu nije kraj iznenađenjima jer za sve koji odaberu neki od m:BOX 4 paketa dobijaju na poklon telefon i mogućnost premotavanja do 7 dana unazad.
Svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz neki od m:SAT TV paketa, u promotivnom periodu od 6 mjeseci plaćaće pretplatu samo 1 euro, uz gratis uslugu na drugom TV uređaju. Korisnici m:SAT paketa mogu da uživaju u preko 140 najboljih kanala iz zemlje, regiona i svijeta.
Kao dodatni benefit, postojeći korisnici MTEL kablovskih paketa i m:tel postpaid paketa – Urban ili Urban NEO, dobijaju 30 % popusta na pretplatu za odobrani m:SAT paket.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.