Gledaj prije svih! Bindžuj sve epizode serije „Pad“

Pretpremijerno! Novi paket na MOVE platformi.

Nova serija „Pad“ je inspirisana autobiografskim bestselerom “Godina prođe, dan nikada” Žarka Lauševića. Priča prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana njihovog ujaka, nedaleko od mjesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posljedicama.

Dugoočekivana serija „Pad“ vam je od danas na dohvat ruke, jer imate priliku da od 9. januara ovo sjajno ostvarenje gledate u jednom dahu, prije njegovog premijernog emitovanja na Superstar TV kanalu. Sve epizode nove serije Pad možete da gledate u MOVE videoteci, u okviru novog paketa „Gledaj prije svih“, po cijeni od samo 3 eura, jednokratno. Dovoljno je da okupite društvo, uzmete upravljač u ruke i bindžovanje može da počne. Ne morate da čekate vrijeme emitovanja serije, već sve epizode ove sjajne serije možete da gledate u MOVE videoteci kada god vam to odgovara i koliko puta vam odgovara, i to do 12. februara.

Novi paket, koji sadrži svih 8 epizoda serije „Pad“ korisnici MOVE usluge mogu da aktiviraju putem:

  • MOVE stb platforme
  • pozivom Kontakt centra na 1600
  • dolaskom u najbližu m:tel poslovnicu.

Paket će se automatski deaktivirati po isteku validnosti.

Gledajte prije svih sve epizode ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu na čelu sa Milanom Marićem. Bindžovanje može da počne!