Postani m:BOX korisnik i dobijaš SVE!

Paket za sve 4 usluge iskombinovane u jednom paketu!

Podgorica, 04. april 2023 – Kompanija MTEL je pripremila najbolju ponudu za nove korisnike kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije, u kojoj korisnici osim 50% popusta na pretplatu prva 3 mjeseca, super brzog Interneta, serija i fudbala dobijaju i otvorene HBO i HBO Cinemax TV pakete 30 dana.
BOX paketi korisnicima nude najbolji svjetski sport, Ligu šampiona, Ligu Evrope, Ligu konferencija kao i najbolje serije i filmove iz cijele regije kao što su “Dug moru 3” i “Ubice mog oca 6”.
Za sve korisnike koji odaberu neki od BOX 4 paketa, kompanija MTEL je pripremila još i poklon mobilni telefon.
Uz BOX pakete korisnik može odabrati i dodatne TV pakete. Spisak TV kanala se nalazi na korporativnom sajtu mtel-a.
Popust na pretplatu od 50% u prva 3 mjeseca ugovorne obaveze odnosi se isključivo na BOX pakete i ne odnosi se na dodatne pakete iz domena mobilne telefonije, kablovske televizije, fiksne telefonije ili Interneta, koje korisnik aktivira. Po isteku 3. mjeseca, naplaćivaće se cijene definisane Cjenovnikom.
Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca i odnosi na sve korisnike koji podnesu zahtjev za neki od BOX paketa tokom promotivnog perioda.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.