UHVATI TRENUTAK UZ SAMSUNG A SERIJU I URBAN NEO 3 PAKET

Podgorica 06.07.2023 – Kompanija MTEL za sve ljubitelje Samsung telefona A serije ima posebnu ponudu uz paket Urban Neo 3 i to po najpovoljnijim cijenama.

Mjesečna rata za Samsung A54 je samo 12 eura uz Urban Neo 3 paket, a za model Samsung A34 korisnik plaća ratu od samo 5 eura mjesečno. Mjesečna rata za telefon Samsung A14 je samo 2 eura uz ovaj paket.

Svi korisnici koji odaberu postpejd paket URBAN NEO 3 dobijaju sniženu pretplatu od 15 eura tokom cijelog trajanja ugovora. U okviru pretplate svakog mjeseca korisnik na raspolaganju ima 50GB Interneta i 15GB Interneta za zemlje Zapadnog Balkana, takozvanu WB6 zonu (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija). I to nije sve, jer korisnik svakog mjeseca dobija u okviru pretplate i 200GB za omiljene aplikacije (Instagram, Youtube i Tik Tok), kao i neograničene razgovore i SMS poruke u MTEL mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.