VEĆE BRZINE I POKLON TELEFON ZA NOVE KORISNIKE BOX4 PAKETA!

MOBILNI INTERNET ČAK DO 300GB MJESEČNO

Podgorica 04.09.2023 – Kompanija MTEL od danas kreće sa posebnom ponudom za nove korisnike BOX 4.1, BOX 4.2 i BOX 4.3 paketa.

U odnosu na standardne brzine predviđene cjenovnikom, od sada su brzine za korisnike BOX 4 paketa i do 500mbps, a uz to prva tri mjeseca korisnik plaća polovinu pretplate.

Takođe, novi korisnici ovih paketa u sklopu ove promotivne kampanje će dobijati besplatno dodatni postpaid paket Urban Neo 0 sa promotivnim Internet dodacima i to sa čak i do 300GB mobilnog Interneta mjesečno. Resursi iz tarifnog dodatka se dodjeljuju na mjesečnom nivou. Nepotrošeni resursi se ne prenose u naredni mjesec i ne važe u romingu.

Uz sve navedeno, kompanija MTEL za dobrodošlicu u krug prijatelja svima koji izaberu neki od BOX 4 paketa poklanja telefon u skladu sa raspoloživim modelima u trenutku potpisivanja ugovora.

Iz MTEL-a napominju da ova ponuda važi samo za korisnike koji BOX 4 pakete koriste putem GPON tehnologije (optike).

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.