NET ZA ČITAV SVIJET

Korisnici MTEL-a surfuju Internetom po najpovoljnijim cijenama uz DATA tikete

Za sve korisnike kompanije MTEL od sada su putovanja još ljepša uz DATA tikete koji im omogućavaju opušteno surfovanje Internetom. Pored postpejd i biznis korisnika, od sada i prepaid korisnici kompanije MTEL sebi obezbjeđuju najpovoljniji Internet za boravak u inostranstvu kupovinom DATA tiketa. U ponudi su sljedeći tiketi:

  • mroming DATA tiket 3 dana (750MB) - 5,9 eura
  • mroming DATA tiket 7 dana (1.5GB ) - 11,9 eura
  • mroming DATA tiket 15 dana ( 3GB) - 19,9 eura.

Tiketi se mogu aktivirati putem Moj Mtel aplikacije, USSD menija (pozivom na broj *105#) ili slanjem SMS poruke ,,DATARO3“ na 14555 za aktiviranje trodnevnog tiketa, ,,DATARO7“ na 14555 za aktiviranje sedmodnevnog tiketa, ,,DATARO15“ na 14555 za aktiviranje petnaestodnevnog tiketa. Korisnici mogu aktivirati tikete i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tiketi važe u svim zemljama Evrope, Turskoj, Izraelu, SAD-u, Australiji, Kanadi i Kini, bez obzira na izbor operatora.

Sve ponude važe od trenutka aktivacije. Provjeru preostalih internet resursa korisnik može izvršiti pozivom na broj *108#.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici MTEL Crna Gora, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.