MINI PAKET KAO STVOREN ZA MAXI ZABAVU!

Uz paket Urban NEO MINI za samo 9,90 eura mjesečno dobijate telefon i MAXI zabavu za vaše dijete.

Kompanija MTEL ima specijalni paket za djecu Urban Neo MINI koji za samo 9,90 eura mjesečno donosi telefon Samsung Galaxy A05s i maksimalnu zabavu za vaše dijete. Pored sjajnih benefita paketa, uz servis SIGURAN NET djeca imaju potpunu online zaštitu i besplatnu opciju za roditeljsku kontrolu.

Novi korisnici Urban Neo MINI paketa svakog mjeseca dobijaju uz neograničene razgovore u MTEL mreži i 100 minuta za razgovore ka drugim mrežama, kao i 100 SMS poruka za sve mreže u Crnoj Gori. Uz to dobiće pored 15GB mobilnog Interneta svakog mjeseca i Internet dodatak od 100GB mjesečno. Korisnik može da bira jednu od tri aplikacije : Youtube, Tiktok, Društvene mreže (Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO). Takođe, korisnici MINI paketa u okviru pretplate svakog mjeseca imaju na raspolaganju po 5GB Interneta za zemlje Zapadnog Balkana, takozvanu WB6 zonu (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija).

Najnoviji servis Siguran net koji korisniku obezbjeđuje potpunu zaštitu na Internetu uključen je takođe u pretplatu tokom dvije godine trajanja ugovora, kao i besplatnu opciju za roditeljsku kontrolu. Uz sve to u okviru pretplate korisnik dobija i besplatan m:Disk dodatak od 100 GB skladišnog prostora.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha telefona.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici MTEL Crna Gora, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.