Osvojena prestižna poslovna nagrada Asocijacije menadžera Crne Gore

Kompanija MTEL - Najposlodavac po mjeri djece i porodice

Kompanija MTEL dobitnik je jedne od najprestižnijih poslovnih nagrada, koja se dodjeljuje na nacionalnom nivou, u kategoriji Najposlodavac po mjeri djece i porodice. Odluku o dodjeli nagrade donio je Upravni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore.

Nagrada će biti uručena izvršnom direktoru kompanije MTEL Zoranu Milovanoviću, na svečanoj ceremoniji Asocijacije menadžera, na kojoj se uručuju priznanja poslodavcima, koji su obilježili godinu za nama.

Izbor kompanije MTEL za najboljeg poslodavca po mjeri djece i porodice je plod, ne samo poslovnog uspjeha, već i posvećenosti najvažnijem resursu koje jedan poslodavac može da ima a, to su njegovi zaposleni, njihove porodice i djeca. Asocijacija menažera nagradu MTEL-u dodjeljuje po licenci UNICEF-a, što je još jedna potvrda kompaniji i njenom društveno odgovornom poslovanju.

Priznanje za najboljeg poslodavca po mjeri djece i porodice zajednička je snaga svih zaposlenih koji će nastaviti da njeguju prave vrijednosti i nastaviti da grade okruženje koje se temelji na pažnji, prihvatanju i poštovanju porodice i djece.