OBJAVLJENA IMENA DOBITNIKA TOP BUSINESS MONTENEGRO AWARDS 2024

MTEL najuspješniji operator

Kompanija MTEL dobitnik je nagrade „Top Business Montenegro 2024“ kao najuspješniji telekomunikacioni operator u Crnoj Gori, prema dostupnim finansijskim izvještajima o poslovanju za 2023.godinu.

MTEL je godinu za nama završio sa 28,5 miliona eura čiste dobiti, što predstavlja povećanje od čak šest puta više, u odnosu na 2022.godinu. Kompanija je prošle godine prihodovala 111,5 miliona eura, dok su prihodi od prodaje iznosili 79,1 milion eura.

Rekordan rast prihoda i profita rangirao je kompaniju MTEL kao najuspješnijeg operatera ali i među najbolje kompanije koje posluju u Crnoj Gori.

„Top Business Montenegro 2024“ je na osnovu podataka iz uredno dostavljenih ispravnih finansijskih izvještaja za 2023. godinu izvršio rangiranje na osnovu kojeg su prepoznata najuspješnija crnogorska preduzeća, koja su ispunila zahtjevne kriterijume kvaliteta, poručuje se u saopštenju TBM-a.

Oni ističu da se dodjeljuje 21 priznanje na osnovu ostvarenih poslovnih prihoda, četiri po osnovu veličine preduzeća, petnaest za ključne djelatnosti crnogorske privrede i po jedno za najvećeg poslodavca i najbolje novoosnovano preduzeće.

Kompaniji MTEL će biti uručena nagrada, kao lideru u oblasti telekomunikacija na osnovu ostvarenih prihoda, na centralnoj svečanosti TBM-a početkom juna.