Završeno II kolo nagradne igre „KLIKOM DO KLIJA”

Realme telefoni, vaučeri za kupovinu bicikala i druge vrijedne nagrade uručene srećnim dobitnicima

Podgorica, 28. 5. 2024 – MTEL nastavlja da nagrađuje učesnike nagradne igre “Klikom do Klija” u kojoj, tokom pet nagradnih kola, korisnicima daje čak preko 1000 vrijednih nagrada, a glavna nagrada, automobil Renault Clio 5, otići će u ruke najsrećnijeg korisnika.

U skladu sa Pravilima nagradne igre, 20. maja su izvučeni dobitnici II kola, kojima su danas uručene nagrade.

Prestižne Realme telefone dobili su Nikola Gojčević iz Tuzi, Ivanka Marković iz Nikšića i Darko Bošković iz Bara, dok na LINKU možete pogledati spisak dobitnika drugih vrijednih nagrada, kao što su vaučeri za kupovinu bicikala u vrijednosti od 200 eura, Smart Home paketi, m:tel pokloni u vidu atraktivnog promo materijala i poklon gigabajti – po 100 GB mjesečno.

Čestitamo svim dobitnicima II kola a korisnicima koji učestvuju u nagradnoj igri želimo više sreće u narednim kolima.

Podsjećamo da nagradna igra traje od 1. maja do 8. jula 2024. godine u 24 h i ima 5 nagradnih kola.

Ukoliko već niste, pridružite nam se - sve što treba da uradite za učešće u nagradnoj igri je da dopunite prepaid račun ili platite MTEL račun na vrijeme, putem Moj m:tel aplikacije. Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a može se preuzeti na Google Play i App Store ili putem linka: https://bit.ly/Mojmtel.

Pravila nagradne igre možete pronaći na korporativnom sajtu MTEL-a ili klikom na link: PREUZMI PRAVILA.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.