Predstavljeni rezultati analize TBM 2024

Milovanović: rekordan rast prihoda i profita u prošloj godini pokazuje da je MTEL na pravom putu

Podgorica, 3. jun 2024. godine - Na konferenciji za novinare na kojoj su predstavljeni nalazi TBM ekonomske analize, kao i drugi broj poslovnog časopisa TOP BUSINESS MONTENEGRO, Zoran Milovanović, izvršni direktor MTEL-a, kazao je da rekordan rast prihoda i profita u prošloj godini pokazuje da je ta kompanija na pravom putu.


„Brojke govore za nas. Biti najuspješniji operator na jako izazovnom tršištu, koje se iz dana u dan mijenja, pokazuje da smo spremni da odgovorimo svakom izazovu. Ponosan sam na ovo priznanje, koje nas dodatno obavezuje da nastavimo da osmišljavamo nove proizvode koji će našim korisnicima obogatiti i uljepšati život. Naši poslovni rezultati korespondiraju sa zadovoljstvom korisnika, što nas posebno raduje i motiviše jer je cilj kompanije MTEL u svakom trenutku zadovoljan korisnik. Nastavljamo da diktiramo trendove na polju telekomunikacija”, poručio je on.


Top Business Montenegro inicijativa završila je rangiranje najuspješnijih crnogorskih preduzeća koja su dostavila ispravne finansijske izvještaje za 2023. godinu.


Na osnovu ostvarenih poslovnih prihoda, biće dodijeljeno 21 priznanje Top Business Montenegro Awards 2024 – četiri po osnovu veličine preduzeća, petnaest za ključne djelatnosti crnogorske privrede i po jedno za najvećeg poslodavca i najbolje novoosnovano preduzeće. Nagrade će biti dodijeljene na svečanosti koja će biti organizovana 4. juna na Imanju Knjaz u Podgorici.


Detalje sa press konferencije možete  pročitati na linku.