MTEL PRIPREMIO SAVRŠENE eSIM TURIST PREPAID PAKETE

UŽIVAJTE U ODMORU UZ PAKET SA NAJVIŠE INTERNETA I MOVE TV SADRŽAJIMA!

Podgorica, 03. jul 2024 - Kako bi turistima omogućila potpun ugođaj dok su na odmoru u Crnoj Gori, kompanija m:tel je u susret turističkoj sezoni pripremila eSIM turist prepaid pakete sa najviše interneta – čak do 1 TB. Ono što turist pakete čini definitivnom najboljim izborom na crnogorskom tržištu je pristup MOVE TV aplikaciji, koja nudi najbolje filmske i sportske sadržaje - za svačiji ukus i pravo opuštanje.

Iz ponude izdvajamo paket m:tel turist 20, uz koji korisnici aktivacijom kartice dobijaju 1 TB za potrošnju u narednih 30 dana, po cijeni od 20 eura. Paket uključuje besplatnu licencu za pristup Move TV aplikaciji. To nije sve, korisnici ovog paketa prvom dopunom dobijaju dodatnih 500 GB za potrošnju u Crnoj Gori i još 10 GB za potrošnju u WB 6 roming zoni (roming zona Zapadnog Balkana), koji su im na raspolaganju 30 dana.

Ukoliko se odluče za paket m:tel turist 15 za koji treba da izdvoje 15 eura, korisnici dobijaju 500 GB za potrošnju u narednih 15 dana, uz mogućnost dobijanja još 500 GB prvom dopunom. Za idealan odmor, prva dopuna korisnicima ovog paketa omogućava i besplatnu licencu za pristup Move TV aplikaciji.

Move TV se aktivira slanjem poruke MOVE AKTIVACIJA na besplatan broj 14555 a u povratnoj poruci korisnik dobijate user i pass za logovanje u aplikaciju. Aktivacija se može izvršiti i putem Moj m:tel aplikacije.

Standardni SIM prepaid turist paketi dostupni su u m:tel poslovnicama, kioscima i marketima širom Crne Gore, dok je online kupovinu eSIM turist paketa moguće izvršiti putem korporativnog sajta m:tel-a, klikom na link: https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Prepaid/Turist#net-dodaci

Dopuna računa je omogućena u m:tel poslovnicama, u kioscima i marketima, online – putem korporativnog sajta  kao i putem Moj m:tel aplikacije.

Za korišćenje kartice potrebno je da korisnik bude registrovan. Data resursi koji se dobijaju aktivacijom kartice ne važe u romingu, osim u WB 6 zoni, gdje se primjenjuje fer politika.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.