Mreža koja mijenja svijet!

5G mreža - prekretnica u digitalnom razvoju Crne Gore

Kompanija MTEL je uvođenjem 5G mreže još jednom pokazala da je u pravo vrijeme na pravom mjestu, te da za svoje korisnike gradi budućnost velikih i jednakih prilika. Ekspanzija 5G mreže u Crnoj Gori je nezaustavljiva i kompanija na čijem je čelu izvršni direktor Zoran Milovanović, koji je pokrenuo i realizovao čitavu 5G priču, ni u jednom trenu ne zaboravlja društvenu odgovornost o čemu svjedoče i pregršt projekata koje je organizovala kompanija MTEL.

U sadejstvu sa vještačkom inteligencijom, 5G je pokretač četvrte industrijske revolucije i, osim ubrzanog interneta i velikih brzina prenosa, što je samo prvi benefit, mreža 5G doprinosi lakoj, brzoj i stručnoj komunikaciji mašina, edukaciji, transportu, zatim u medicini, posebno kod ranog detektovanja bolesti.

MTEL je na spektakularnoj promociji 20. juna prezentovao pregršt benefita koje peta generacija mobilne mreže pruža korisnicima, demonstrirajući sve mogućnosti i brzinu revolucionarne 5G mreže.
Kao digitalni lider i simbol inovacija, MTEL će nastaviti da radi na unapređenju usluga i ponude koja je uvijek korak ispred svih!

Imate prijatelje!