KOMPANIJA MTEL PRIPREMILA POSEBNE PONUDE ZA KORISNIKE KOJI PUTUJU U FRANCUSKU

Kompanija MTEL pripremila je posebnu ponudu za sve svoje korisnike koji će putuju u Francusku. Aktivacijom m:roming tiketa koji važi sedam dana, korisnici će imati na raspolaganju 3GB interneta i neograničene pozive ka MTEL-u Crna Gora i to za samo 9,9 eura. Za one korisnike koji aktiviraju m:roming tiket koji će važiti 15 dana, kompanija MTEL pripremila je posebnu ponudu od 10GB interneta te neograničene pozive ka MTEL Crna Gora za19,9 eura.

Ova ponuda će biti dostupna svim korisnicima putem USSD servisa *105# i Moj mtel aplikacije. Za odlazne pozive ka MTEL mreži će se koristiti fer politika (koja podrazumijeva pet hiljada minuta poziva), nakon čega će pozivi biti tarifirani u skladu sa važećim Cjenovnikom. Pod neograničenim pozivima ka MTEL CG podrazumijevaju se pozivi ka MTEL mobilnoj mreži dok pozivi ka fiksnoj mreži nijesu uračunati u benefite ovih roming tiketa. Dolazni pozivi se tarifiraju po važećem cjenovniku (roming Zona 1). Nakon što korisnik potroši internet resurse iz odabranog tiketa, internet konekcija se blokira do kraja isteka validnosti tiketa. Korisniku se ostavljaju mogućnosti aktivacije dodatnog roming tiketa za Francusku kako bi ponovo imao pristup internetu kao i odjava roming tiketa, kako bi korisnik mogao da pristupi internetu (u ovom slučaju se ostvareni internet saobraćaj tarifira po Cjenovniku iz Roming zone 1).

Korisnik može aktivirati istovremeno više tiketa pri čemu važe sledeća pravila:

  • Nepotrošeni voice resursi iz prve aktivacije roming tiketa se ne sabiraju sa resursima novog tiketa, već korisnik može imati maksimalno pet hiljada minuta poziva ka MTEL CG uz validnost trajanja novog tiketa.
  • Nepotrošeni internet resursi iz prve aktivacije roming tiketa se sabiraju sa resursima novog tiketa uz validnost trajanja novog tiketa.
  • Resursi iz roming tiketa u Francuskoj imaju prednost u potrošnji nad resursima iz aktiviranog mroming data tiketa kad se korisnik nalazi u Francuskoj.


Korisnik će moći da aktivira dodatak za roming i pozivom call centra, odlaskom u poslovnicu m:tel-a kao i pozivom Key Account menadžera za biznis korisnike.