MTEL akcije sa popustima za bezbrižne školske dane!

UVIJEK POVEZANI SA SVOJOM DJECOM, UZ PAMETNE SATOVE, TELEFONE NA RATE I SNIŽENE PRETPLATE

Podgorica, 2. septembar 2024 – Kompanija MTEL, koja s ponosom nosi priznanje Najbolji poslodavac po mjeri djece i porodice, pripremila je seriju akcija namijenjenih djeci u susret školskoj godini, kako bi najmlađi imali pouzdanu i kvalitetnu komunikaciju sa svojom porodicom, uz najsavremenije mobilne uređaje.

DJEČJI PAMETNI SATOVI NA POPUSTU UZ PAKET START NET 2

Za opuštene trenutke u školskim klupama, preporučujemo ponudu pametnih satova myFirst Fone R1s i myFirst Fone S3 uz paket START NET 2 sa specijalnim popustima.

Ukoliko izaberu model myFirst Fone R1s, ukupni mjesečni trošak koji roditelji izdvajaju za pretplatu i uređaj je samo 8,5 eura mjesečno, dok će svi koji se odluče za model myFirst Fone S3 ratu za uređaj i pretplatu plaćati ukupno samo 7,5 eura.

SVE ZA 9,9€ MJESEČNO – PRETPLATA ZA PAKET URBAN NEO MINI + TELEFON

Pravi izbor za vaše mališane je paket Urban Neo MINI koji za samo 9,90 eura mjesečno donosi i telefon i pretplatu, uz maksimalnu zabavu za vaše dijete. U ponudi su sljedeći modeli: Xiaomi Redmi 13C, Realme Note 50 ili Realme C 53. Pored sjajnih benefita paketa, uz servis SIGURAN NET djeca imaju potpunu online zaštitu i besplatnu opciju za roditeljsku kontrolu.

Novi korisnici ovog paketa svakog mjeseca dobijaju neograničene razgovore u MTEL mreži i 100 minuta ka drugim mrežama, kao i 100 SMS poruka za sve mreže u Crnoj Gori. Uz to, pored 15GB mobilnog Interneta, dobijaju i Internet dodatak od 100GB mjesečno za društvene mreže.

BOGAT IZBOR TELEFONA UZ SJAJNE EYCA PAKETE

Pripremili smo tri nevjerovatna Urban EYCA paketa sa neograničenim pozivima, velikom količinom Interneta, najsavremenijim digitalnim servisima i dodatnim uslugama, za sve potrebe mladih.

U ponudi je bogat izbor modela, koji korisnici mogu da plaćaju u ratama a iznos zavisi od paketa za koji se odluče. Izdvajamo: Xiaomi Redmi 13C, Vivo Y36, Realme modele Note 50 i C53 kao i Samsung telefone A05S, A35 i A25.

PONUDA ZA ČISTU PETICU: 2 TELEFONA A JEDNA PRETPLATA, UZ SNIŽENI URBAN NEO 3

Brojne su ponude koje MTEL priprema kako bi najmlađi bili spremni za školsku jesen, tako da svi koji kupe model Realme C53 6/128 uz Urban NEO 3 po promotivnoj cijeni od 19 eura dobijaju i drugi telefon Realme Note 50 4/128 za samo 1 euro.

Ponuda je jedinstvena, jer korisnici dobijaju 2 telefona za samo 20 eura (jednokratno) a onda im ostaje mjesečni trošak samo za jedan paket Urban NEO 3 i to sa sniženom pretplatom – 19 eura umjesto standardnih 25,08 eura koliko iznosi pretplata za ovaj paket.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.