VOX TELEVIZORI NA RATE UZ BOX PAKETE!

Uštedite do 191 euro, uz super benefite!

Podgorica, 7. mart 2019 – Kompanija m:tel je za sve korisnike BOX paketa pripremila još jednu sjajnu ponudu TV uređaja po povoljnim cijenama - na rate, uz mogućnost uštede čak do 191 euro na osnovu ostvarenog popusta na pretplatu.

Svi koji se odluče za neki od BOX paketa iz ponude, mogu kupiti sljedeće TV uređaje: VOX 55” uz mjesečnu ratu od samo 20€ , VOX 49” za 15€ mjesečno, VOX 43” po cijeni od 12,5€ i televizor marke VOX 32” , po cijeni od 8€ mjesečno.

Podsjećamo da BOX paketi imaju najveći izbor TV programa na crnogorskom tržištu, čak preko 200 kanala različitih sadržaja prilagođenih svim uzrastima i interesovanjima. Samo u BOX paketima u zavisnosti od visine mjesečne pretplate, korisnici mogu uživati u brzinama Interneta od čak 200mbps.

Pored navedenih povoljnosti, ukoliko se odluče za pakete BOX trio 2+ , BOX trio 3 li i BOX ALL 4, korisnici imaju besplatnu MOVE uslugu, koja im omogućava premotavanje svih kanala čak 7 dana unazad, a uz to mogu uživati u bogatoj videoteci filmova svih žanrova.

Promotivna kampanja se odnosi na potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu dobiti na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.