Upravljajte svojim domom sa bilo kog mjesta

Upravljajte pametnim uređajima i kontrolišite svoj pametni dom preko mobilne aplikacije sa bilo kog mjesta na svijetu. Potrebna vam je samo stabilna internet konekcija.

Kontrolišite uređaje u svom domu u par klikova

U svakom trenutku uživo pratite situaciju kod kuće - kontrolišite osvjetljenje i klimu, provjerite koja je temperatura, da li su otvorena vrata ili prozori i još mnogo toga...

Jednostavan i brz proces instalacije

Bez brige, instalacija je veoma jednostavna i brza, bez gubljenja vašeg dragocjenog vremena. Sve se obavlja putem WiFi tehnologije.

Pametna utičnica

Da li ste zaboravili da isključite peć, rernu ili peglu?
Sada ih preko pametne utičnice sa daljine možete kontrolisati putem mobilne aplikacije ili putem weba.

Detaljnije

Pametna sijalica

Idete li na spavanje i treba da ugasite sva svjetla ili ustajete rano za posao, pa želite da imate blaži intenzitet svijetla? Sada možete upravljati svijetlima putem telefona, i smanjiti potrošnju energije.

Detaljnije

Pametni relej

Želite li da znate istoriju potrošnje bojlera, radijatora, zamrzivača - bilo gdje, bilo kada? Sada možete zakazati isključenje/uključenje uređaja, mjeriti snagu, zaštititi bojler od pregrijavanja...

Detaljnije

Senzor za temperaturu i vlažnost vazduha

Želite da u svakom trenutku kontrolišete temperaturu i vlažnost vazduha u vašem stanu, podrumu ili rashladnoj vitrini? Ovaj senzor kombinuje naprednu tehnologiju sa malom veličinom i elegantnim dizajnom, što vam omogućava da senzor postavite bilo gdje u kući. Osim odlične funkcionalnosti, imaćete i elegantan detalj u svakoj prostoriji.

Detaljnije

Senzor za vrata i prozore

Želite dodatnu (pametnu) zaštitu vašeg stana, vikendice, poslovnog prostora? Senzor pokreta je dizajniran da otkrije i prijavi otvaranje i zatvaranje vrata i prozora. Njegov kompaktan dizajn omogućava da se lako instalira na bilo koja vrata ili prozor, a zbog svoje male težine senzor je gotovo nevidljiv.

Detaljnije

Logotipi

Energetski efikasan Smart Home (E2SH) je projekat koji m:tel realizuje po grantu Ministarstva ekonomskog razvoja u saradnji sa Univerzitetom Mediteran

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje