Novi prepaid paket u m:tel ponudi - MRAK!

NEOGRANIČEN INTERNET I POZIVI 12 MJESECI, UZ BESPLATAN PRISTUP DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Podgorica, 05. mart 2019 – Kompanija m:tel je pripremila novi prepaid paket - MRAK, koji će obradovati ljubitelje noćnog surfovanja i dugih noćnih razgovora. Svi koji u promotivnom periodu do 30.04.2019. godine kupe i aktiviraju MRAK karticu, dobiće neograničen Internet i neograničene besplatne pozive u m:tel mobilnoj mreži u narednih 12 mjeseci, koji važe od 20-08h (uz primjenu fer politike).

Pored navedenih benefita, korisnici dobijaju i specijalne gratis resurse, koji važe 15 dana od dana aktivacije kartice:

  • 100 minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori
  • 100 SMS poruka ka svim mrežama u Crnoj Gori
  • 100 GB 4G Interneta - bez obaranja brzine

Posebna povoljnost MRAK paketa je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju Internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci.

Besplatan pristup društvenim mrežama dostupan je 24h i važi za aktivacije do 30.04.2019. godine. Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke „drustvene“ na 14555.

Prepaid paket MRAK košta 5€ eura uz inicijalni kredit od 1 euro i može se kupiti u poslovnicama m:tel – a kao i u maloprodajnim objektima na kojima je istaknuta naljepnica sa obavještenjem o prodaji MRAK paketa.

Benefiti dobijeni aktivacijom MRAK prepaid paketa ne važe u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.