m:fiskal - jednostavno, brzo i efikasno rješenje za fiskalizaciju!

Besplatna licenca do 01. jula 2021.

Podgorica, 18. decembar 2020 –  Elektronska fiskalizacija je novina, pa samim tim i izazov za sve privredne subjekte u Crnoj Gori, a uvijek je lakše kada u novom poslovnom iskustvu imate pouzdanog i kvalitetnog partnera sa kojim zajedno učite i napredujete, a vaš biznis ostvaruje naprednije dimenzije poslovanja.

Kompanija m:tel nudi kompletno rješenje za fiskalizaciju na jednom mjestu – u kancelariji ili na terenu, putem svoje m:fiskal usluge, koja je namijenjena pravnim licima u gotovo svim vrstama poslovanja i prilagođena njihovim potrebama i dinamici poslovanja. Samo ukoliko se odlučite za m:fiskal uslugu koju vam omogućava MTEL, sve završavate na jednom mjestu i samo jednim dolaskom u poslovnicu.

Usluga m:fiskal čini poslovanje jednostavnim i lakim, štedi vrijeme i novac. Nema potrebe da birate između paketa funkcionalnosti, u MTEL-a su i najnaprednije funkcionalnosti dostupne svima - od onih potrebnih za osnovni i napredni rad na kasi, do vođenja skladišta, generisanja izvještaja za knjigovodstvo i Poresku upravu kao i ostale mnogobrojne mogućnosti. Mjesečna licenca iznosi  14,9 eura i  podrazumijeva sve navedene funkcionalnosti i besplatan Internet saobraćaj za korišćenje servisa fiskalizacije.

Cijeneći situaciju uzrokovanu korona virusom u kojoj se nalazi i naša država, kompanija MTEL će obezbijediti za sve klijente besplatne licence sve do 01. jula 2021.godine.

U ponudi su paketi koji obuhvataju uređaj sa licencom, a uz ove pakete postoji mogućnost kupovine digitalnog sertifikata i kupovine dodatne opreme na rate.

Cijena paketa koji obuhvata: Android fiskalnu kasu T412, USB štampač, licencu za korišćenje m:fiskal aplikacije, data SIM karticu sa neograničenim Internetom za korišćenje servisa efiskalizacije i uključenom opcijom mirovanja uz ugovor na 24 mjeseca je 21.9 eura mjesečno (pretplata 14,9 eur + 7 eur rata za uređaj).

Drugi paket iz ponude obuhvata: Android fiskalnu kasu N910, integrisan štampač, licencu za korišćenje m:fiskal aplikacije, data SIM karticu sa neograničenim Internetom za korišćenje servisa efiskalizacije i uključenu opciju mirovanja uz ugovor na 24 mjeseca je 24.9 eura mjesečno (pretplata 14,9 eur + 10 eur rata za uređaj).

Navedena pretplata za licencu od 14,9 eura za oba paketa će se naplaćivati od 01.07.2021. do kada je ova usluga besplatna.

Primjenjuje se fer politika za naograničen Internet na data SIM kartici. Nakon potrošenih 10GB, brzina se obara na 128kbps.

Usluga m:fiskal je idealna za ugostitelje, trgovce, zanatlije, uslužne djelatnosti, salone i mnoge druge, zbog brojnih prednosti koje omogućava svima koji se odluče da je koriste, a to su: podrška 24h dnevno/365 dana u godini, Touchscreen uređaji sa ekranom od 5'' ili 10'' – štampač, aplikacija m:fiskal, besplatan Internet saobraćaj za korišćenje servisa fiskalizacije, mogućnost plaćanja uređaja i dodataka u mjesečnim ratama, garancija 24 mjeseca na uređaje kupljene u MTEL-u, obezbijeđen zamjenski uređaj u slučaju da Android fiskalna kasa ne radi, besplatno usklađivanje programa sa zakonskim promjenama, besplatna automatska nadogradnja sistema, mogućnost kupovine (obaveznog) digitalnog sertifikata, mogućnost kupovine dodatne opreme (ladice za novac, bar kod čitač, štampač i sl) i mogućnost aktivacije opcije za mirovanje paketa.

Za sve nedoumice i eventualne probleme, na raspolaganju su Korisnički servis na broj 1600 i tim tehničke podrške, dok svu prateću dokumentaciju, detaljne priručnike i objašnjenja budući korisnici m:fiskal usluge mogu naći na sajtu: www.mfiskal.me .