m:SAT TV - televizija sa mnogo novih mogućnosti!

Izaberi popust, uz gratis drugi TV priključak i otključane sve kanale

Podgorica, 02. april 2021. godine – Kompanija m:tel bogatim sadržajem TV kanala stiže u svaki dom u Crnoj Gori kroz ponudu satelitskog prijema - m:SAT TV, za sva domaćinstva koja nemaju tehničkih mogućnosti za kablovski priključak televizije.

Mtel je sada pripremio i niz povoljnosti za nove korisnike - svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz  neki od m:SAT TV paketa, mogu da izaberu jednu od dvije mogućnosti načina plaćanja pretplate u promotivnom periodu:  6 mjeseci po 1 euro ili 12 mjeseci 50% sniženu pretplatu. Po isteku promotivnog perioda,  korisnik će plaćati standardnu mjesečnu pretplatu za odabrani paket, definisanu važećim Cjenovnikom.

Pored navedenih popusta na pretplatu, korisnicima će 6 mjeseci biti otključani  svi kanali a omogućena je i gratis usluga na drugom TV uređaju, 12 mjeseci. U promociju nisu uključeni paketi Zadruga i HBO.

U ponudi su dva paketa: m:SAT PLUS paket, koji sadrži do 130 TV kanala, uz mjesečnu pretplatu od 10,90 eura i m:SAT MAX paket sa preko 140 TV kanala i pretplatom od 18,90 eura. Uz m:SAT pakete korisnici mogu aktivirati i internet putem Surf elastik paketa ili kupovati TV uređaje na rate od 6, 12, 24 ili 48 mjeseci.

Iz bogate ponude TV sadržaja izdvajamo najgledanije filmske kanale CINESTAR TV, CINESTAR FANTASY, CINESTAR COMEDY i CINESTAR ACTION&THRILLER, koji omogućavaju zabavu za  cijelu porodicu, uz hit filmove i serije. Eurosport 1 i Eurosport 2 kanali nude raznolikost i kvalitet sportskog sadržaja, dok  će ljubitelji tehnologije i popularne nauke svakako izabrati DISCOVERY CHANEL. Za ljubitelje životinja i kućnih ljubimaca tu je nezaobilazni ANIMAL PLANET.

Više informacija o kompaniji m:tel, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.