NOVA PONUDA ZA SENIORE

NAJBOLJI IZBOR TELEFONA UZ NAJVEĆE BENEFITE!

Podgorica, 30. mart 2021  -  Kompanija Mtel  je za crnogorske penzionere pripremila najbolju ponudu telefona do sada, pa će naši najstariji građani osim u benefitima dva paketa: SENIOR MAX sa pretplatom od  7,90 eura i SENIOR EXTRA sa pretplatom od 9,90 eura, uživati i u najboljoj ponudi mobilnih telefona.

U okviru SENIOR MAX paketa korisnici mogu kupovati mobilne telefone uz rate od 3 do 9 eura, u zavisnosti od modela koji odaberu.

Ukoliko izaberu telefon  Xiaomi Redmi 8A rata je samo 3 eura, a ako se odluče za Samsung Galaxy A40 rata će iznositi 7 eura mjesečno. Za model Xiaomi Note 8 T rata iznosi 5 eura, dok je za Huawei P40 lite rata 9 eura.

SENIOR EXTRA paket, uz neograničene pozive i poruke i čak 30GB Interneta, crnogorskim penzionerima sada nudi i telefone uz rate od samo 1 pa do 7 eura.

Tako je za buduće korisnike ovog paketa rata za telefon Xiaomi Redmi 8A samo 1 euro mjesečno, dok je za Xiaomi Redmi 9 potrebno izdvojiti 4 eura mjesečno! Model Samsung Galaxi A40 se kupuje uz ratu od 5 eura, Huawei P40 Lite E  uz ratu od 4 eura, dok je rata za Xiaomi Note 8 Pro 6 eura mjesečno.

Tradicionalno se trudimo da naši senioriuz neograničene minute, SMS poruke i Internet, a sada i uz najbolju ponudu mobilnih aparata, provedu što ljepše i srećnije penzionerske dane, uz najsveobuhvatniju i najpovoljniju ponudu SENIOR paketa do sada.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi mtel-a možete naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.