TABLET PONUDA KOJA OBARA SVE REKORDE!

Podgorica, 12. avgust 2021 – Kompanija MTEL svake godine u susret jeseni i početku škole priprema najbolju ponudu tablet uređaja sa najvećom količinom Interneta za sve đake i studente, ali i one starije. Od sada su u ponudi tablet uređaji uz koje korisnik dobija 1000GB brzog Interneta i HBO GO aplikaciju uz čak 50GB mjesečno za gledanje najboljih svjetskih filmova i serija. U cijenu koju korisnik mjesečno plaća uključena je već snižena pretplata za čak 7 eura mjesečno i rata za tablet uređaj.

Tako samo u ovoj ponudi za samo 15.9 eura mjesečno korisnik dobija paket, koji podrazumijeva 1000GB mjesečno sa još 50GB za HBO GO aplikaciju i tablet uređaj Samsung T295. Ukoliko korisnik odabere Samsung T225 tablet mjesečna rata je 17.9 eura, a za Huawei MatePad T10 samo 15.9 eura.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura prilikom potpisivanja ugovora. Akcija traje do isteka zaliha. Licenca za HBO GO aplikaciju je uključena u pretplatu 12 mjeseci od dana aktivacije.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u https://mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.