NEO Z PAKET ZA NOVU GENERACIJU SA ČAK 200GB ZA DRUŠTVENE MREŽE + 100GB SVAKOG MJESECA

Podgorica, 20. septembar 2021 – Kompanija MTEL od sjutra u ponudi ima novi postpaid paket NEO Z koji će se posebno dopasti mladima, zbog njegove Internet dominacije. U ovom paketu korisnici imaju neograničene minute u MTEL mreži, 300 minuta ka drugim mrežama i neograničene poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori!

Ono što ga čini dominantnim na tržištu po pitanju količine Interneta je čak 200GB mjesečno za pristup društvenim mrežama, koje korisnik sam kombinuje, prilikom potpisivanja ugovora u poslovnici MTEL-a. Tako, na primjer, korisnik može da kombinuje 100GB za Instagram, a preostalih 100GB za You Tube ili za Tik Tok. Ali to nije sve što NEO Z paket čini Internet dominantnim, jer on svakom korisniku omogućava još 100GB mjesečno za surfovanje kao i besplatan pristup aplikacijama MOVE TV i m:disk.

Samo u ovoj ponudi uz ovaj paket korisnik može kupiti Realme GT telefon, uz mjesečnu ratu od samo 10 eura, a od MTEL-a će na poklon dobiti pametni sat Realme Watch.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u https://mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.