NOVA SENIOR PONUDA

PENZIONERI, VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE UZ SPECIJALNU PONUDU TV USLUGA!

Podgorica, 16. februar 2022 – Kompanija MTEL je za crnogorske penzionere pripremila specijalnu ponudu u mobilnoj telefoniji, kao i u oblasti TV usluga pa će naši najstariji građani uživati sa najviše minuta, poruka i Interneta, uz nove telefone na rate.

U okviru SENIOR MAX paketa korisnici za 7,9 eura mjesečno dobijaju 5000 minuta u MTEL mobilnoj i fiksnoj mreži, 250 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, čak 5000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 20 GB Interneta.

Uz SENIOR EXTRA paket korisnici za samo 9,9 eura mjesečno dobijaju neograničene pozive ka mobilnoj i fiksnoj MTEL mreži, 300 minuta ka ostalim mrežama u Crnoj Gori, neograničene SMS poruke ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 30 GBInterneta. Za nove korisnike Senior paketa pripremili smo i novu ponudu mobilnih aparata Vivo Y01 3/32GB i Realme C21Y, uz mjesečne rate već od 5€. Penzioneri će nesumnjivo uživati uz još više besplatnih minuta i još više Interneta i provesti nezaboravne trenutke sa svojom porodicom i prijateljima i uz omiljene TV sadržaje. U ponudi su MINI TV paket sa preko 60 najboljih TV kanala po cijeni od 5,90€ i PLUS TV paket sa više od 200 TV kanala uz mjesečnu pretplatu od 10,90€.

Iz TV ponude za penzionere izdvajamo i BOX 2.1 paket sa preko 200 TV kanala, uz besplatan MAXI paket i gratis uslugu na dodatnom TV uređaju u kući čime se štedi čak 28 eura mjesečno, a tu su i neograničeni pozivi unutar MTEL fiksne mreže. Od ostalih benefita izdvajamo i 1000 minuta ka MTEL mobilnoj mreži u okviru fiksne telefonije, kao i mogućnost kupovine televizora na rate. Uz 50% popusta na pretplatu prvih 6 mjeseci, cijena za ovaj paket je 12,50e.

U cilju daljeg unapređenja servisa za crnogorske penzionere, a u duhu dobre saradnje, najnoviju ponudu realizovaćemo u saradnji sa Fondom PIO kroz Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji kojim će svim penzionerima u Crnoj Gori u budućnosti biti omogućeni još povoljniji uslovi korišćenja i plaćanja svih telekomunikacionih usluga. U okviru saradnje, a u duhu tradicije MTEL-a, planirano je i organizovanje edukativnih Internet radionica.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.