SMS PLAĆANJE PARKINGA U BEOGRADU ZA MTEL KORISNIKE

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Podgorica, 22. februar 2018. – Korisnici usluga kompanija m:tel Crna Gora i m:tel BiH, članica Telekom Srbija grupe, će uskoro moći plaćati parking u Beogradu putem SMS-a.

Razvoj usluge mobilnog plaćanja parkinga predmet je Pisma o namjerama, potpisanog u Beogradu 22. februara, od strane generalnog direktora Telekoma Srbija Predraga Ćulibrka i direktora JKP Parking servisa grada Beograda Andrije Čupkovića. Potpisivanju su prisustvovali gradonačelnik Beograda Siniša Mali, izvršni direktor kompanije m:tel Crna Gora Vladimir Lučić i generalni direktor kompanije m:tel Banjaluka Marko Lopičić.

„Razvoj ove usluge jedna je od prednosti regionalnog poslovanja. Realizacija ove zajedničke ideje kojom će se prvenstveno znatno olakšati boravak korisnicima iz Crne Gore i BiH u prestonici Srbije, ima značaj kako za Telekom Srbija grupu tako i za Grad Beograd. Naši korisnici iz Crne Gore i BiH ubuduće će parking plaćati slanjem SMS poruke iz svojih mreža.“ , istakao je Ćulibrk.

Izvršni direktor m:tel Crna Gora Vladimir Lučić, pored zadovoljstva u realizaciji još jednog regionalnog projekta Telekom Srbija grupe, posebno je istakao:

“MTEL Crna Gora je prije 4 godine ukinuo roaming ka Srbiji, te većina ljudi koji imaju potrebu čestog boravka u Srbiji je to prepoznala i naši su korisnici, a ova usluga će zasigurno olakšati njihov boravak i upotpuniti već pozitivan odnos ka Telekom Srbija grupi, kao regionalnom lideru u pružanju kvalitetnih i povoljnih srevisa i usluga”

Nakon testiranja usluge, koje je u toku, korisnici će putem mobilnog telefona, jednostavno i bez vođenja računa o valuti, da koriste opciju SMS plaćanja parkinga u različitim zonama u Beogradu.

O svim detaljima o načinu realizacije usluge, kao i o korišćenju usluge u drugim većim gradovima Srbije, m:tel korisnici će biti direktno informisani u narednom periodu.