MRAK TARIFA SA DVOSTRUKIM POGODNOSTIMA!

VIDIŠ DUPLO?

Podgorica, 01.07.2020 - Kompanija m:tel za sve koji kupe i aktiviraju prepaid paket MRAK poklanja neograničeni Internet i besplatne pozive u m:tel mobilnoj mreži, kao i neograničen pristup društvenim mrežama tokom narednih 12 mjeseci.

Pored navedenih benefita, korisnici dobijaju i specijalne gratis resurse, koji važe 7 dana od dana aktivacije kartice:

  •          200 minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori,
  •          200 SMS poruka ka svim mrežama u Crnoj Gori i
  •          200 GB 4G Interneta - bez obaranja brzine.

Posebna povoljnost MRAK paketa je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju Internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci. Besplatan pristup društvenim mrežama dostupan je 24h i važi za aktivacije do 31.07.2020. godine. Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke „drustvene“ na 14555.

Besplatni pozivi u m:tel mobilnoj mreži važe od 20 – 08 h.

Gratis resursi se dodjeljuju  u skladu sa fer politikom – 2000 besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i 20 GB Interneta na mjesečnom nivou.

Prepaid paket MRAK košta 5€ eura uz inicijalni kredit od 1 euro i može se kupiti u poslovnicama m:tel – a kao i u maloprodajnim objektima na kojima je istaknuta naljepnica sa obavještenjem o prodaji MRAK paketa.

Promotivni period traje do 31.07.2020. godine.

Benefiti dobijeni aktivacijom MRAK prepaid paketa ne važe u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.