SAMSUNG TELEFONI A SERIJE UZ URBAN NEO PAKETE

IZABERI NAJBOLJE IZ MTEL PONUDE

Podgorica, 07. mart 2020 –  Za sve ljubitelje Samsung telefona, kompanija MTEL je pripremila novu prodajnu akciju. Šest modela iz A serije Samsung telefona korisnik plaća u ratama po super cijenama uz Urban Neo pakete.

Iz ponude izdvajamo Samsung A20 uz Urban Neo M paket sa mjesečnom ratom od samo 2 eura, a uz isti paket korisnici mogu izabrati i modele Samsung A30 i A40 sa ratom od samo 7 eura mjesečno. Preporučujemo i model Samsung A50  sa mjesečnom ratom od 9 eura uz Urban Neo L paket i telefon A70 po cijeni od 13 eura mjesečno uz Urban Neo XL paket. Za sve koji žele Samsung A80 nabolja cijena od samo 2 eura mjesečno je definitivno uz Urban XXL paket.

Podsjećamo da u Urban Neo paketima korisnici imaju razgovore ka mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori  neograničene, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta - čak do 150 GB mjesečno.  Urban NEO porodicu čine: S, M, L, XL i XXL paket. Pretplata za paket M iznosi 18,90 eura, za Urban NEO L – 23,90 eura, za XL 33,90 eura i za paket Urban NEO XXL -53,90 eura.

Resursi uključeni u pretplatu ne važe u romingu, a za neograničene razgovore se primjenjuje fer politika, od dozvoljenih 30000 minuta mjesečno ka svim mrežama u Crnoj Gori, osim u Urban S paketu koji ka drugim mrežama ima 200 minuta mjesečno uključeno u pretplatu.

Akcija traje do isteka zaliha.Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.