NAJBOLJA PONUDA U MTEL-u: SVE ZA 12,9€ MJESEČNO!

50GB brzog Interneta, uz 100GB za MOVE TV aplikaciju sa Superstar paketom

Podgorica, 06. april 2020 –  U najnovijoj ponudi MTEL-a svi budući korisnici postpaid paketa Surf Elastik će moći da uživaju u sjajnom Huawei tabletu Media Pad T3 10 LTE i da surfuju sa 50GB brzog Interneta svakog mjeseca. Uz to dobijaju i 100GB za MOVE TV aplikaciju sa Superstar paketom i hit serijama - za samo 12,9 eura mjesečno. Uz sve ovo uz jednu mjesečnu pretplatu korisnik dobija dvije SIM kartice, za šerovanje Interneta.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Nakon potrošenih 50GB po maksimalnoj brzini, Internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 Kbps.

Za pristup MOVE TV, potrebno je da korisnici preuzmu aplikaciju Moj Mtel sa Google Play prodavnice i kreiraju nalog. Nakon toga, vrši se preuzimanje aplikacije MOVE TV sa Google Play prodavnice.

Aktivacija 100GB Interneta za MOVE TV vrši se slanjem SMS poruke ,,MOVE TV AKTIVACIJA" na broj 14555.

Najslađe je gledati sve serije u jednom dahu! U Superstar paketu korisnici dobijaju nove domaće serije „Državni posao“, „Slatke muke“, „Vrata do vrata“, „Dug moru“ i druge.

Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.