SUPER PONUDA TELEFONA ZA PENZIONERE

Uz pakete SENIOR MAX i SENIOR EXTRA, već od 2 eura mjesečno!

Podgorica, 03. oktobar 2022 – Kompanija MTEL je za crnogorske penzionere pripremila specijalnu ponudu u mobilnoj telefoniji, kao i u oblasti TV usluga pa će naši najstariji građani uživati sa najviše minuta, poruka i Interneta, uz nove telefone na rate.
Za nove korisnike Senior paketa pripremili smo i novu ponudu mobilnih aparata: Vivo Y33s korisnici mogu kuputi uz mjesečnu ratu već od od 3 eura, Xiaomi Redmi 10C uz ratu već od 4 eura a modele Samsung A03 i Realme C31 - uz mjesečnu ratu već od 2 eura.
U okviru SENIOR MAX paketa korisnici za 7,9 eura mjesečno dobijaju 5000 minuta u MTEL mobilnoj i fiksnoj mreži, 250 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, čak 5000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 20 GB Interneta.
Uz SENIOR EXTRA paket korisnici za samo 9,9 eura mjesečno dobijaju neograničene pozive ka mobilnoj i fiksnoj MTEL mreži, 300 minuta ka ostalim mrežama u Crnoj Gori, neograničene SMS poruke ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 30 GB Interneta.
Penzioneri će nesumnjivo uživati uz još više besplatnih minuta i još više Interneta i provesti nezaboravne trenutke sa svojom porodicom i prijateljima i uz omiljene TV sadržaje. U ponudi su MINI TV paket sa preko 60 najboljih TV kanala po cijeni od 5,90€ i PLUS TV paket sa više od 200 TV kanala uz mjesečnu pretplatu od 10,90€.
Iz TV ponude za penzionere izdvajamo i BOX 2.1 paket sa preko 200 TV kanala, uz besplatan MAXI paket i gratis uslugu na dodatnom TV uređaju u kući čime se štedi čak 28 eura mjesečno, a tu su i neograničeni pozivi unutar MTEL fiksne mreže. Od ostalih benefita izdvajamo i 1000 minuta ka MTEL mobilnoj mreži u okviru fiksne telefonije, kao i mogućnost kupovine televizora na rate. Uz 50% popusta na pretplatu prvih 6 mjeseci, cijena za ovaj paket je 12,50e.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.