Uručene nagrade laureatima godišnjih nagrada AMM

Obraćanje Tatjane Mandić, menadžerke godine u velikim preduzećima

Podgorica, 04. maj 2023 – Upravni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore, na predlog Predsjedništva AMM-a koje je razmotrilo 84 kandidature, je donio odluku da najprestižniju poslovnu nagradu, koja je pod institucionalnim pokroviteljstvom Vlade Crne Gore, dodijeli u 11 kategorija.

Na centralnoj svečanosti uručenja nagrada odabranim laureatima, koja se održala u hotelu Hilton u Podgorici, prisutnima se obratila izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandić, dobitnica nagrade u kategoriji menadžer godine u velikim preduzećima:

“Poštovani predsjedniče Crne Gore, poštovani predsjedniče Vlade Crne Gore, poštovani ministri, uvažene ekselencije, uvaženi predsjedniče Asocijacije menadzera, dame i gospodo,

Prije svega želim da zahvalim Asocijaciji Menadžera Crne Gore na dodjeli ovako prestižne nagrade.

Ova nagrada ne predstavlja samo krunu moje karijere, već je ona i najbolji pokazatelj dobro planiranog i realizovanog strateškog puta kompanije MTEL.

MTEL već godinama ostvaruje najveće prihode u oblasti telekomunikacija i broji preko 500 zaposlenih, što uveliko doprinosi rastu i razvoju privrede Crne Gore. Ova nagrada, treba biti podstrek svim crnogorskim kompanijama i poruka da se veliki rad uvijek isplati.

Takođe, želim da zahvalim svojim najbližim saradnicima, svom menadžerskom timu i svim zaposlenim, na njihovom ogromnom zalaganju i posvećenosti jer bez svega toga nema uspjeha.

Važno mi je i da danas pomenem čovjeka koji mi je ukazao povjerenje da vodim ovako veliku kompaniju - gospodina Vladimira Lučića generalnog direktora Telekom Srbija, uz čije rukovodstvo i smjernice je MTEL postigao značajne rezultate i došao do liderske pozicije.

Moja karijera nije jedino čemu sam posvećena. Kao majka dvoje djece, jako mi je važno da budem i dobar roditelj. Uskladiti sve ove uloge nije uvijek lako, ali uz pomoć i nesebičnu podršku moje djece i moje porodice trudim se da uspješno balansiram sve aspekte mog života. Željela bih iskoristiti ovu priliku da se zahvalim i mojim roditeljima, koji su mi uvijek bili velika podrška u životu i karijeri.

Na kraju, još jednom želim zahvaliti Asocijaciji menadžera što su me prepoznali i zaista je velika čast i zadovoljstvo biti dobitnik ove prestižne nagrade.

Hvala vam svima!”