ISTRAŽI NOVU DIMENZIJU

ATRAKTIVNI HUAWEI MODELI UZ SNIŽENE NAJBOLJE URBAN NEO PAKETE!

Podgorica 11.07.2023 – Kompanija MTEL za sve ljubitelje HUAWEI telefona ima posebnu ponudu uz pakete Urban Neo 3 i Urban Neo 5 sa sniženom pretplatom i to po najpovoljnijim cijenama.

Mjesečna rata za HUAWEI NOVA Y90 je samo 6 eura, a za HUAWEI NOVA 10 SE je samo 13 eura uz Urban Neo 3 paket, a za model HUAWEI P60 PRO korisnik plaća ratu od 30 eura mjesečno uz Urban Neo 5.

Svi korisnici koji odaberu postpejd paket Urban Neo 3 dobijaju sniženu pretplatu od 15 eura tokom cijelog trajanja ugovora. U okviru pretplate svakog mjeseca korisnik na raspolaganju ima 50GB Interneta i 15GB Interneta za zemlje Zapadnog Balkana, takozvanu WB6 zonu (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija). I to nije sve, jer korisnik svakog mjeseca dobija u okviru pretplate i 200GB za omiljene aplikacije (Instagram, Youtube i Tik Tok), kao i neograničene razgovore i SMS poruke u MTEL mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori.

Urban Neo 5 je definitivno paket sa neograničenom komunikacijom za MTEL korisnike, jer donosi čak 1000GB svakog mjeseca mobilnog Interneta, 50GB Interneta za WB6 zonu, 2GB data rominga i neograničene razgovore u MTEL mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori. Pretplata za Urban Neo 5 je snižena sa 49,99 eura na 39,99 eura.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.