Gledaj, premotavaj i koristi svoj MOVE TV bilo gdje

U FEBRUARU MOVE USLUGA NA POKLON ZA NOVE BOX KORISNIKE

Kompanija MTEL poklanja MOVE uslugu za nove korisnike BOX paketa koji ugovor potpišu u februaru mjesecu. Podsjećamo da MOVE usluga omogućava korisnicima da ne propuštaju ništa više nego gledaju preko 250 TV kanala, vraćaju program unazad do 7 dana i uvijek budu u toku sa svojim omiljenim sadržajem.

Korisnik BOX paketa ima, uz personalizovano korisničko iskustvo, mogućnost organizovanja TV sadržaja po svojoj mjeri. MOVE je posebno prilagođen za korišćenje na televizorima i pruža korisnicima optimizovan korisnički interfejs za velike ekrane.

Ugrađena podrška za Google Assistant omogućava korisnicima glasovnu kontrolu upravljanja aplikacijom na MOVE STB uređaju. Podrška za Chromecast omogućava jednostavno dijeljenje sadržaja sa drugih uređaja, tako da sadržaje kojima pristupate sa mobilnog uređaja možete nastaviti da gledate na svom televizoru. Uz ugrađene aplikacije za popularne usluge video streaminga, kao što su Netflix, Hulu, YouTube, olakšan je pristup omiljenim sadržajima.

Jedna od prednosti je i laka integracija sa drugim Google uslugama poput Gmail-a, Google Drive-a i drugih, pružajući korisnicima potpunu integraciju sa Google ekosistemom.

Korisnici mogu prilagoditi interfejs po sopstvenoj želji, počev od izgleda i rasporeda ikona na početnom ekranu, prilagođavanja pozadine i postavljanja prečica prema omiljenim aplikacijama.
Lako i jednostavno korisnici se mogu povezati sa drugim Android uređajima, olakšavajući dijeljenje sadržaja između različitih uređaja.

Sve ove prednosti čine MOVE TV popularnim izborom za korisnike koji žele unaprijeđeno iskustvo gledanja televizije i pristup raznovrsnim digitalnim sadržajima.

Osim na TV uređajima MOVE je dostupan I na mobilnim uređajima kroz MOVE TV aplikaciju.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici MTEL Crna Gora, Instagramu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.