Važna informacija za sve naše ljude koji žive u Njemačkoj

U ovom brzom vremenu svi želimo da nam život bude što jednostavniji. Konačno, sa svojim mobilnim telefonom možete da promijenite sve vremenske zone, kontinente i kulture, a ne morate da mijenjate mobilnu karticu!

U Njemačkoj možete da kupite mobilnu karticu sa kojom imate sve pogodnosti kao i korisnici drugih njemačkih operatora, ali i dodatne benefite kada odete u svoj zavičaj ili otputujete na odmor u neku drugu zemlju van EU.

Sa prelaskom u MTEL Germany mobilnu mrežu, NE MIJENJATE svoj postojeći broj, NEMATE roming kako u zemljama EU, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, tako ni u zemljama bivše Jugoslavije. Imate besplatne razgovore u okviru MTEL zone. To znači da kada dođete u Crnu Goru, vaš telefon se automatski povezuje na MTEL mrežu, pa besplatno razgovarate sa svim korisnicima koji su u toj mreži, dok vam se pozivi ka ostalim mrežama tarifiraju po regularnim cijenama bez rominga.

Ukoliko imate prijatelje ili familiju koji žive u Srbiji i koriste mts mrežu, možete da ih zovete neograničeno, pozivi su besplatni, kako ka mobilnom tako i ka fiksnom telefonu.

Ako putujete u Tursku, Albaniju, Egipat, Izrael, Indiju,… nalazite se u Friendly (prijateljskoj) zoni MTEL mreže, što znači da za te zemlje imate sasvim dovoljno Interneta u okviru svog postojećeg paketa, dok su vam istovremeno svi dolazni pozivi besplatni.

Uz MTEL Germany karticu zaštićeni ste od svih neželjenih sadržaja i zloupotreba na Internetu.Uz sve ovo, MTEL Germany nudi i najbolji TV program sa vaših prostora!

Dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.mtelgermany.de ili putem telefona +4915 310 310 310

Postanite dio MTEL porodice, koja broji više od pola miliona zadovoljnih korisnika.
Uživajte u jedinstvenom iskustvu i njemačkom kvalitetu MTEL Germany mobilne kartice.