PROLJEĆNA RASPRODAJA TELEFONA

Postani korisnik sniženog URBAN NEO 3 paketa uz najbolje telefone po najpovoljnijim cijenama!

Proljećna rasprodaja telefona u kompaniji MTEL i to uz najpopularniji Urban Neo 3 postpaid paket je počela. Svi korisnici koji žele da kupe novi telefon po najpovoljnijoj cijeni najbolje da posjete neku od poslovnica MTEL-a jer je ponuda aktuelna samo do isteka zaliha.

Po cijeni od samo 18 eura mjesečno korisnici mogu kupiti paket u kom uz Urban Neo 3 korisnik bira da li želi telefon VIVO Y17S, REALME C53 ili XIAOMI REDMI 13C.

Uz Urban Neo 3 postpejd paket u ponudi je i telefon SAMSUNG A15 po ukupnoj cijeni od 19 eura mjesečno, kao i VIVO Y36 po cijeni 20 eura mjesečno. Oni koji žele SAMSUNG A25 plaćaće mjesečno 22 eura, a za paket u kojem je uz Urban Neo 3 telefon VIVO X80 LITE 24 eura mjesečno. Svi koji žele VIVO X90 PRO uz Urban Neo 3 plaćaju mjesečno ukupno 58 eura.

Podsjećamo da u URBAN NEO 3 paketu korisnici na raspolaganju imaju 50GB Interneta svakog mjeseca i 15GB Interneta mjesečno za zemlje Zapadnog Balkana (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija). I to nije sve, jer korisnici svakog mjeseca dobijaju u okviru pretplate i 2 puta po 100GB za omiljene aplikacije (Instagram, Youtube i Tik Tok), kao i neograničene razgovore i SMS poruke u MTEL mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u https://mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.