Uručene nagrade dobitnicima I kola nagradne igre „KLIKOM DO KLIJA”

Korisnici dobili Realme telefone, vaučere za kupovinu bicikala i druge vrijedne nagrade

Podgorica, 17. 5. 2024 – MTEL je kompanija koja je spremna da korisnicima uvijek pruži više, zbog čega je organizovala nagradnu igru “Klikom do Klija” u kojoj, tokom pet nagradnih kola, nagrađuje korisnike sa preko 1000 vrijednih nagrada, a glavna nagrada, automobil Renault Clio 5, otići će u ruke najsrećnijeg korisnika.

U skladu sa Pravilima nagradne igre, 9. maja su izvučeni dobitnici I kola, kojima su danas uručene nagrade. Prestižne Realme telefone dobili su Nada Jevtić iz Nikšića, Dragana Kadić iz Nikšića i Blažo Stojanović iz Andrijevice, dok na LINKU možete pogledati spisak dobitnika drugih vrijednih nagrada, kao što su vaučeri za kupovinu bicikala u vrijednosti od 200 eura, Smart Home paketi, m:tel pokloni u vidu atraktivnog promo materijala i poklon gigabajti – po 100 GB mjesečno.

Čestitamo svim dobitnicima I kola a svim našim korisnicima koji učestvuju u nagradnoj igri želimo više sreće u narednim kolima.

Podsjećamo da nagradna igra traje od 1. maja do 8. jula 2024. godine u 24 h i ima 5 nagradnih kola.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da dopunite prepaid račun ili platite MTEL račun na vrijeme, putem Moj m:tel aplikacije. Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a može se preuzeti na Google Play i App Store ili putem linka: https://bit.ly/Mojmtel.

Pravo učešća u nagradnoj igri (za svako pojedinačno kolo) imaju:

  • Svi registrovani prepaid korisnici MTEL mreže koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun putem Moj m:tel platforme sa najmanje 10 eura,
  • Svi postpaid korisnici (fizička lica i split korisnici koji su odgovorni za plaćanje cjelokupnog računa) koji do 8-og odnosno do 19– tog u mjesecu, u zavisnosti od kola, plate putem Moj m:tel platforme posljednji telefonski račun i nemaju zaostali dug,
  • Svi korisnici interneta, fiksne i multimedije (fizička lica) koji do 8-og odnosno do 19-tog u mjesecu, u zavisnosti od kola, plate putem Moj m:tel platforme posljednji telefonski račun i nemaju zaostali dug.

Rezultati izvlačenja nagrada biće objavljeni na web sajtu MTEL-a, prvog radnog dana po izvlačenju nagrade.

Pravila nagradne igre možete pronaći na korporativnom sajtu MTEL-a ili klikom na link: PREUZMI PRAVILA.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.