Kompanija MTEL i Sekretarijat za kulturu potpisali ugovor o sponzorstvu Internacionalnog sajma knjiga

Podgorica, 11. septembar 2024 - Danas je u prostorijama Sekretarijata za kulturu Glavnog grada potpisan ugovor sa kompanijom MTEL o sponzorisanju ovogodišnjeg X Internacionalnog sajma knjiga, koji će se održati u Podgorici od 2. do 6. oktobra, na Trgu nezavisnosti. Ugovor su potpisali v.d. sekretarke Sekretarijata za kulturu Snežana Tomanović i izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović.

Ovim partnerstvom, MTEL se još jednom pokazao kao kompanija koja prepoznaje značaj i doprinos kulture u društvu, podržavajući jedan od najvažnijih događaja u kulturnom životu Crne Gore.

Internacionalni sajam knjiga u Podgorici, kao centralni događaj u oblasti izdavaštva i književnosti, okuplja autore, izdavače i ljude od kulture i umjetnosti iz zemlje i inostranstva, te predstavlja ključnu platformu za promociju književnosti i razmjenu u kulturi Crne Gore, regiona i šire.

Sekretarijat za kulturu Glavnog grada je izrazio zahvalnost kompaniji MTEL na podršci koja će omogućiti realizaciju ovog prestižnog događaja.