Nova era je počela -  nevjerovatna iPhone 16 serija od danas u ponudi kompanije MTEL

Podgorica, 27. 9. 2024 - Kompanija MTEL od danas svojim korisnicima nudi mogućnost da postanu vlasnici telefona iz iPhone 16 Pro ili iPhone 16 serije, opremljenog revolucionarnim Apple Intelligence funkcionalnostima.

Korisnike koji se odluče za kupovinu ovih naprednih uređaja, očekuju unaprijeđene video funkcije, automatsko sumiranje poruka i savršene fotografije zahvaljujući novoj kontroli kamere i ultra širokim kamerama koje omogućavaju još bolji zum.

Novi, nevjerovatno moćan A18 Bionic čip obezbjeđuje brže performanse, značajno povećava trajanje baterije i garantuje sigurnost podataka.

U ponudi su i novi pametni satovi iz Apple Watch Series 10 – tanji, veći, ljepši! Ono što ih karakteriše su unaprijeđene performanse, veliki ekran za lakše praćenje zdravstvenih parametara, brže punjenje i duže trajanje baterije.

Ukoliko žele da uživaju u novom iskustvu slušanja muzike i udobnosti novih slušalica koje će se savršeno prilagoditi obliku uha, korisnicima su na raspolaganju legendarne, supersonične AirPods 4 u novom audio modu i Conversation Assistant funkciji za eliminaciju buke i automatsko prebacivanje.

Detaljne informacije o prozvodima možete pronaći na: https://www.apple.com.