SVI KANALI OTKLJUČANI DO 15. JANUARA!

Praznični poklon za kablovske korisnike m:tel-a:

Podgorica, 21 . decembar 2018 – U prazničnom duhu poklanjanja, nakon specijalnih akcija u mobilnoj telefoniji i sniženih BOX paketa, imamo još iznenađenja za korisnike kablovskih usluga: od sjutra do 15. januara. 2019 godine, otključaćemo sve TV kanale!

Svi korisnici m:tel kablovskih paketa moći će da tokom praznika uživaju u svim TV kanalima, koje trenutno nemaju u okviru paketa koji koriste.

Ljubitelji filmskog programa moći će da aktiviraju gratis HBO pakete pozivom na 1600 ili prijavom na moj mtel portal sa sljedecim linkom: https://moj.mtel.me/.

Svi ostali kanali biće otvoreni automatski – bez posebne aktivacije.

Podsjećamo da korisnici m:tel kablovske televizije imaju ekskluzivnu mogućnost da, od 16. decembra – na kanalu SUPERSTAR TV, prate uzbudljivu seriju „Besa“, rađenu u koprodukciji, po najvišim standardima britanskih dramskih serija, sa regionalnom i inostranom glumačkom i autorskom ekipom.

Takođe, pored brojnih prazničnih akcija za korisnike BOX paketa, svi Cinestar kanali od sada su dio standardne ponude u okviru Osnovnog TV paketa.

Promotivni pristup svim kanalima omogućen je i korisnicima MOVE usluge.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.