SVI BENEFITI SENIOR PAKETA!

ZA CRNOGORSKE PENZIONERE REALME 7i UZ RATU OD 5 EURA!

Kompanija Mtel je u nizu povoljnosti za crnogorske penzionere pripremila i novu ponudu android telefona nove generacije marke REALME. Kao i do sada, penzioneri će uživati u benefitima SENIOR MAX paketa sa pretplatom od 7,90 eura i SENIOR EXTRA sa pretplatom od 9,90 eura.
SENIOR EXTRA paket, uz neograničene pozive i poruke i čak 30GB Interneta, crnogorskim penzionerima sada nudi i telefone uz rate već od 5 eura.
Tako je za buduće korisnike ovog paketa rata za telefon Realme 7i 4/64GB samo 5 eura mjesečno, dok je za Realme 8 4/64 GB potrebno izdvojiti 6 eura mjesečno! Model Samsung A125 se kupuje uz ratu od 8 eura, dok je rata za Huawei P40 lite 6/128GB 9 eura mjesečno.
Korisnici SENIOR MAX paketa uz 20 GB interneta telefon Realme 7i 4/64GB mogu kupiti uz ratu od 7 eura mjesečno, koliko je i rata za Realme 8 4/64 GB. Za model Samsung Galaxy A125 rata iznosi 9 eura, dok je za Huawei P40 lite 6/128GB rata 10 eura.
Tradicionalno se i društveno odgovorno trudimo da naši SENIORI idu u korak sa vremenom i novim tehnologijama.
Zajedno smo sa uspjehom prošli put, od naših internet radionica koje smo organizovali u CG za sve zainteresovane penzionere kako bi se uključili u svijet informacionih tehnologija do danas, kada oni uz neograničene minute, SMS poruke, Internet i najbolju ponudu mobilnih aparata, uživaju na društvenim mrežama i u dugim razgovorima sa rodbinom i prijateljima.


Više informacija o cjelokupnoj ponudi mtel-a možete naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.