Bogat holivudski i domaći filmski i serijski program

Aktiviraj servis Apollon putem „Moj m:tel“ platforme

Podgorica, 1.april 2022 – Kompanija MTEL je pripremila specijalnu ponudu za sve koji žele da bilo kada i na bilo kom uređaju uživaju u bogatom holivudskom i domaćem filmskom i serijskom programu. Potrebno je samo da korisnik aktivira servis Apollon putem „Moj m:tel“ platforme i do kraja aprila uživa u besplatnom video sadržaju na ovoj sjajnoj aplikaciji. Ponuda važi za nove i postojeće korisnike ,,Moj Mtel aplikacije“ koji od 01.04.2022. do 30.04.2022. godine putem ,,Moj Mtel“ aplikacije u sekciji ,,Digitalni servisi“ aktiviraju Apolon servis.

Ovaj servis mogu aktivirati korisnici postpaid paketa i korisnici kablovskih paketa, a ponuda može biti aktivirana samo jedanput odnosno jedan korisnik na istom paketu može imati samo jednu aktivaciju navedenog dodatka.

Korisnici mobilnih paketa, tokom promotivnog perioda, prilikom aktivacije servisa dobijaju dobijaju besplatnu licencu za pristup Apolon aplikaciji i besplatan Internet dodatak koji podrazumijeva 100GB Internet saobraćaja za reprodukciju sadržaja dostupnog na Apolon platformi. Licenca i Internet dodatak će biti aktivni do 30.aprila nakon čega će se automatski deaktivirati.

Broj besplatnih aktivacija putem Moj mtel platforme je ograničen, pa iz MTEL-a poručuju da korisnici što prije aktiviraju servis Apolon putem MOJ MTEL aplikacije i uživaju tokom aprila u najboljem filmskom i serijskom programu gdje god da se nalaze.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.