IZABRANI DOBITNICI PRVOG KOLA MTEL-ovog KONKURSA „ZAJEDNO KA VRHU“!

Nagrade od po 1000 eura za dobitnice Marinu Vraneš i Sofiju Rašo

Podgorica, 16. maj 2022 – Povodom proslave 15-og rođendana, kompanija MTEL je u aprilu objavila javni poziv za mlade autore, na temu: „Zajedno ka vrhu“. Danas su iz MTEL-a saopštena imena prve dvije dobitnice nagrade od po 1000 eura. Marina Vraneš iz Pljevalja je autorka grafike koja je dobila najveći broj glasova putem platforme zajednokavrhu.me. Dobitnica nagrade koju je izabrao žiri kompanije MTEL je Sofija Rašo iz Herceg Novog za ilustraciju na zadatu temu.

Konkurs se nastavlja i trajaće do 15.novembra, ove godine, a svakog mjeseca će MTEL nagraditi po dva pristigla rada sa po 1000 eura, od kojih jednu nagradu dobija rad sa najvećim brojem glasova putem platforme zajednokavrhu.me, a drugu nagradu dobija rad koji bira žiri MTEL-a.

Konkurs je otvoren za sve koji vole i umiju da se iskažu u umjetnosti, a koji su mlađi od 35 godina. Iz MTEL-a pozivaju mlade talentovane ljude da slikaju, pišu, komponuju, pjevaju, glume, vajaju ili na neki sebi svojstven način ispolje kreativnost na temu „Zajedno ka vrhu“.

Nagradni fond je 15.000 eura, dakle 15 najtalentovanijih stvaralaca MTEL će nagraditi sa po 1000 eura. U decembru će od svih pristiglih radova žiri odabrati i petnaestog dobitnika nagrade.

Uslovi konkursa su postavljeni na web stranici zajednokavrhu.me.

Autor: Sofija Rašo

Autor: Marina Vraneš