FEBRUARSKE AKCIJE U MTEL-u DONOSE SJAJNU PONUDU ZA SVE

TOP TELEFONI, 10 PUTA VIŠE INTERNETA, TELEVIZORI NA ODLOŽENO PLAĆANJE NA RATE SA DUPLIRANIM BRZINAMA INTERNETA...

Podgorica, 31. januar – Od sjutra u svim poslovnicama m:tel-a kreću sjajne februarske akcije, u kojima će svaki korisnik pronaći nešto za sebe. Svi koji žele mobilni telefon, obradovaće se ponudi postpaid Urban paketa, uz koje dobijaju 10 puta više Interneta, a mogu da izaberu jedan od vrhunskih uređaja po super cijenama, na čak 24 mjesečne rate! Za sve koji žele uz ugovor za kablovsku televiziju da kupe televizor, sigurno neće propustiti odličnu ponudu uredjaja uz duplirane brzine Interneta.

Iz ponude izdvajamo Alcatel 3X, Nokia 3DS i Alcatel A5 LED koji koštaju samo 1 euro uz Urban S+ postpaid paket. Samsung A3 se može kupiti na rate i to za samo 1 euro mjesečno a Huawei P Smart za 5 eura dostupni su uz Urban M, a Huawei P20 Lite za samo 6 eura mjesečno uz Urban L paket. Najveći paket Urban XL donosi najpovoljniju cijenu pametnih telefona visoke klase uz mogućnost kupovine na rate. Tako je uz ovaj paket Samsung Note 8 dostupan za 15 eura, a Samsung 8 za samo 5 eura mjesečno.

Uz ovako povoljne cijene telefona svi novi Urban korisnici dobijaju veliku količinu resura u okviru pretplate i to besplatne razgovore u m:tel mreži i super minute i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori.