IZVRŠNA DIREKTORICA MTEL-a TATJANA MANDIĆ DOBITNICA NAGRADE NAJMENADŽERKA U CRNOJ GORI ZA 2022.GODINU

Podgorica, 15. decembar 2022 – Unija poslodavaca Crne Gore je na sinoćnjoj svečanosti u Podgorici uručila prestižnu nagradu NAJ MENADŽERKA ZA 2022. godinu izvršnoj direktorici MTEL-a Tatjani Mandić.

Sa dugogodišnjim iskustvom na menadžerskim funkcijama jedina dama na čelu telekomunikacija u Crnoj Gori je po ocjeni žirija Unije poslodavaca Crne Gore zavrijedila da bude laureatkinja za 2022.za oblast Privreda.

Zahvaljujući na prestižnoj nagradi, koja je došla u jubilarnoj 20-oj godini Unije poslodavaca i 15-oj godini kompanije MTEL Tatjana Mandić je pored ostalog istakla: “Hvala vam što ste prepoznali moju profesionalnost i veliku posvećenost poslu kojim se bavim. Usljed krize izazvane pandemijom, kao i aktuelnih geopolitičkih dešavanja, susreli smo se sa do sada neviđenim izazovima, ali upravo takve okolnosti nas motivišu da idemo stepenicu više i nalazimo nova rješenja. Uspješno se baviti poslom i naći najbolji način, da kompanija, koju vodite postane, i ostane lider, poslovati bolje nego ikada, i uzvraćati pri tome, kako zaposlenima, tako i korisnicima, poslovnim partnerima i cijelom društvu, veliki je izazov. Dozvolite da se posebno zahvalim mom timu na nesebičnom radu i trudu svih ovih godina. Najveću zahvalnost ipak dugujem mojoj djeci, koja mi pruzaju nesebicnu podršku i koja su bila moj motiv za život, borbu i uspjeh.”

“Želim da večeras udruženo pošaljemo poruku cijeloj Crnoj Gori, da itekako imamo uspješnih žena na menadžerskim funkcijama i da zajedno možemo da doprinesemo da ih bude još više” poručila je u svom obraćanju izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandić.